Ειδήσεις

Τσιγγάνοι πίσω από το διατροφικό σκάνδαλο

 Κύκλωμα τσιγγάνων από τη Ρουμανία ενοχοποιείται για το διατροφικό σκάνδαλο με το αλογίσιο κρέας.


Αλογίσιο κρέας και μάλιστα από άρρωστα ζώα ή ψοφίμια μπορεί να έχει φτάσει στο τραπέζι ακόμα και των Κρητικών, όπως τονίζει στη "Ν.Κ." ο επιστημονικός συνεργάτης στο "Δημόκριτο", πρώην πρόεδρος του ΕΦΕΤ και της Ένωσης Ελλήνων Χημικών Νίκος Κατσαρός.

«Αγοράζοντας μόνο φρέσκα κρέατα, φρούτα και λαχανικά και ιδιαίτερα στην Κρήτη, που τα έχετε σε αφθονία, είναι ο μόνος ασφαλής τρόπος προστασίας της υγείας μας», λέει χαρακτηριστικά, ενώ καταγγέλλει την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και το ελληνικό κράτος για έλλειψη θωράκισης απέναντι στα διατροφικά σκάνδαλα, που κάθε τόσο ταλανίζουν την "πολιτισμένη Δύση".

**Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Νέα Κρήτη

Σχόλια