default-image

Δεν είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

Ποδόσφαιρο
Δεν είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι «μαρτυράει» το τελικό 2-1 ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη για την 23η αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και έκανε άλλο ένα «βήμα» για τη γρήγορη κατάκτηση του τίτλου, αφού διατήρησε το +16 από το δεύτερο Αστέρα Τρίπολης.

Οι Θεσσαλονικείς, από την πλευρά τους, με την ήττα που γνώρισαν βρέθηκαν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Οι «ερυθρόλευκοι» δημιούργησαν πάρα πολλές καλές ευκαιρίες και σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα.

Ο Τζιμπούρ στο 9' και ο Μανιάτης στο 37' ήταν οι σκόρερ για τους Πειραιώτες, ενώ για τους «κιτρινόμαυρους» σκόραρε ο Αγγελούδης στο 65'.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγιερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Μασάντο (66' Ιμπαγάσα), Αμπντούν (78' Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος (88' Γκρέκο), Τζιμπούρ.

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Διούδης, Ηρακλής (46' Αγγελούδης), Παπαζαχαρίας, Πουλίδο, Ζαραδούκας (56' Τσουκάνης), Κοτσαρίδης (46' Τριανταφυλλάκος), Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Τάτος, Καζναφέρης, Διαμαντάκος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News