default-image

Σε διαθεσιμότητα και ΕΔΕ για τους "θερμόαιμους" αστυνομικούς

Κρήτη
Σε διαθεσιμότητα και ΕΔΕ για τους "θερμόαιμους" αστυνομικούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας γαι τους  δύο Υπαρχιφύλακες οι οποίοι "πιάστηκαν χθες στα χέρια".

Με απόφαση που ανακοινώθηκε από την αστυνομία: σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τους δύο Υπαρχιφύλακες οι οποίοι υπηρετούν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης διότι, χθες  κατά τη διάρκεια διατεταγμένης υπηρεσίας τους στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια συνεπλάκησαν για ασήμαντη αφορμή.

Το πρωτοφανές περιστατικό

Υπενθυμίζεται ότιτο πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε περίπου στις 17:00 το απόγευμα στο Αστυνομικό Μέγαρο, με αφορμή «έναν καφέ», όπως ψέλλισαν κάποιοι ως αιτιολογία για τη συμπεριφορά των ένστολων που πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια συναδέλφων τους αλλά και αποσβολωμένων πολιτών.

Η σφοδρότητα της συμπλοκής ήταν τέτοια που κανείς δεν μπόρεσε να τους χωρίσει πριν τραυματιστούν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να χρήζουν μεταφοράς σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εξ αυτών με μώλωπες και εκδορές πήρε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος, που φέρει τραύματα στα πλευρά, παρέμενε υπό παρακολούθηση .

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο νοσοκομείο βρέθηκε ο διοικητής του ΤΑΕ Ηρακλείου προκειμένου να ενημερωθεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News