Ειδήσεις

Δωρεάν εμβολιασμός στο Ρέθυμνο

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με θέμα το πρόγραμμα εμβολιασμών απόρων και ανασφαλίστων παιδιών και εφήβων νομίμως και μη διαμενόντων στη χώρα μας καθώς και αυτών που δεν δύνανται να έχουν υγειονομική περίθαλψη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Λιονή, η Αντιδήμαρχος Δήμο Αμαρίου κ. Μπουρδελή Νίκη,ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ρεθύμνης, κ. Τσιομπίκας, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Ρ., κα Καββάλου, στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε.Ρ, εκπρόσωποι των Δήμων, εκπρόσωποι του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, των κοινωνικών δομών ("βοήθεια στο σπίτι"), του Εθελοντικού Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και οι ανταποκριτές του ΟΓΑ των Δήμων.

Στόχος της συνάντησης ήταν η διαμόρφωση του τρόπου και της μεθοδολογίας καταγραφής των πληθυσμιακών ομάδων, απόρων και ανασφαλίστων, με στόχο το δωρεάν εμβολιασμό τους.

Σχόλια