default-image

Στον ανακριτή ο Ψωμιάδης

Ποδόσφαιρο
Στον ανακριτή ο Ψωμιάδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα συμπληρωματική κατηγορία που αφορά παράνομο στοιχηματισμό τη χρονική περίοδο 2009-2011, απήγγειλε ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Γιώργος Καλόφωνος, στον κρατούμενο στις φυλακές του Κορυδαλλού, Μάκη Ψωμιάδη. Για το λόγο αυτό, ο πρώην παράγοντας του ποδοσφαίρου θα απολογηθεί συμπληρωματικά την προσεχή Δευτέρα.

Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι προφυλακισμένος (από τον Νοέμβρη του 2011 στα Σκόπια και από τον Μάιο του 2012 στον Κορυδαλλό) για την υπόθεση των στημένων αγώνων, κατηγορούμενος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και άλλα κακουργήματα.

Η συμπληρωματική κατηγορία που του απαγγέλθηκε, είναι πλημμέλημα και αφορά πέντε αγώνες της Καβάλας στους οποίους στοιχημάτισε. Ωστόσο, δεν έχουν προκύψει συγκεκριμένα ποσά που έχουν πονταριστεί, κέρδη που έχουν αποκομισθεί, οι συνεργάτες του κλπ. Μεταξύ των αγώνων αυτών, είναι και τα ματς με τον Αγροτικό Αστέρα (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), για τα οποία ο Μάκης Ψωμιάδης έχει ήδη καταδικαστεί από την αθλητική δικαιοσύνη με ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Τα άλλα φέρονται να είναι με Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News