default-image

Κτηνωδία: 12χρονο αγοράκι βρέθηκε αλυσοδεμένο στα Χανιά

Κρήτη
Κτηνωδία: 12χρονο αγοράκι βρέθηκε αλυσοδεμένο στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη κτηνωδία με θύμα ένα 12χρονο αγοράκι, το οποίο έδεναν με αλυσίδες οι γονείς του, αποκάλυψαν αστυνομικοί στα Χανιά που βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης αντιμέτωποι με ένα απάνθρωπο θέαμα.

Το παιδάκι, το οποίο κατάγεται από την Αλβανία, εντοπίστηκε το απόγευμα να περιπλανιέται στην περιοχή της Χαλέπας με εμφανή σημάδια καθήλωσης στο σώμα του.  

Εμβρόντητοι οι αστυνομικοί που έσπευσαν να το βοηθήσουν, άκουσαν το παιδί να ομολογεί το απίστευτο βασανιστήριο που ζούσε εδώ και ένα μήνα. Δράστες οι ίδιοι οι "γονείς" όσο και ο αδελφός του.

Φαίνεται πως όχι απλά κρατούσαν δεμένο το παιδί με αλυσίδα μέσα στο σπίτι, αλλά το χτυπούσαν "κάθε φορά που ήταν άτακτο".

Με τη βοήθεια περιοίκων, άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων εντόπισαν μέσα σε λίγα λεπτά το ζευγάρι των Αλβανών, που βρίσκεται ήδη στα κρατητήρια μαζί με τον 21 ετών μεγαλύτερο γιο της οικογένειας.

Στο σπίτι-κολαστήριο βρέθηκε η αλυσίδα μήκους 10 μέτρων με την οποία καθήλωναν το παιδάκι, αλλά και ένα βαρύ λουκέτο.

Το παιδάκι παραμένει υπό την προστασία των αστυνομικών, ενώ ενημερώθηκε ψυχολόγος και το "Χαμόγελο του Παιδιού" προκειμένου να βρεθεί τρόπος περίθαλψής του, καθώς βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News