default-image

Δώρα για όσους δεν κερδίσουν Όσκαρ

Πολιτισμός
Δώρα για όσους δεν κερδίσουν Όσκαρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι υποψήφιοι για Όσκαρ που δεν θα κερδίσουν το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο κατά την τελετή απονομής της Κυριακής δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους με άδεια τα χέρια.

Κι αυτό χάρη στην εταιρεία μάρκετινγκ «Distinctive Assets» που εδρεύει στο Λος Άντζελες, η οποία και φέτος θα μοιράσει τη συσκευασία «Όλοι κερδίζουν - τσάντα δώρου υποψήφιου για Όσκαρ»,  αξίας μεγαλύτερης των 45.000 δολαρίων.

Μεταξύ των δώρων που περιέχει η τσάντα είναι: ταξίδια στην Αυστραλία, την Χαβάη και το Μεξικό, μαθήματα με προσωπικό γυμναστή, προφυλακτικά, ένα μπουκάλι τεκίλα, παπούτσια του τένις, ραντεβού σε ινστιτούτο για μπότοξ και ειδικό σετ τραπεζιού για όσους προσέχουν το βάρος τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Distinctive Assets». Αυτή είναι η ενδέκατη χρονιά που η εταιρεία μάρκετινγκ θα μοιράσει δώρα, τα οποία αποστέλλονται στα σπίτια των καλλιτεχνών ή παραδίδονται στον ατζέντη τους.

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ έπαψε να μοιράζει συσκευασίες δώρων σε όσους δεν κερδίζουν  και στους παρουσιαστές της τελετής το 2007, ύστερα από την αυστηρή κριτική που δέχτηκε από τις αμερικανικές φορολογικές αρχές.

Όλοι όσοι δέχονται δώρα και δωρεάν ταξίδια στις τελετές απονομής βραβείων οφείλουν να τα δηλώνουν ως εισόδημα στις αρμόδιες αρχές και να πληρώνουν τους σχετικούς φόρους.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News