default-image

"Ένα τραγούδι ακόμα" - Πρεμιέρα απόψε με Ν. Ξυλούρη

Life
"Ένα τραγούδι ακόμα" - Πρεμιέρα απόψε με Ν. Ξυλούρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μουσική εκπομπή γεμάτη μελωδίες, νότες και καλή παρέα ξεκινάει απόψε στην "ΚΡΗΤΗ TV" στις 10 το βράδυ. "Ένα τραγούδι ακόμα" ο τίτλος της, και κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα αφιέρωμα σε έναν καλλιτέχνη που έχει αφήσει τα σημάδια του και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του θεάματος.

Η αρχή θα γίνει με το "αηδόνι της Κρήτης". Την εμβληματική φυσιογνωμία του Νίκου Ξυλούρη, που 33 χρόνια μετά το θάνατό του εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρος.  Σε ένα μεγάλο αφιέρωμα δυόμισι ωρών, που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, ο Μπάμπης Γαργανουράκης με τη λαϊκή ορχήστρα της εκπομπής θα ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες του πρωτομάστορα του κρητικού τραγουδιού.

Τραγουδούν επίσης ο Γιώργος Χυντηράκης, ο οποίος έχει και την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκπομπής, η Γεωργία Φραγκιαδάκη, ο Χριστόφορος Γκόγκολος, ο Φίλιππος Μουρτζάκης, η Χρυσούλα Μπαμπουνάκη και η Ιωάννα Μπούτσουκα. Χορεύει το κρητικό συγκρότημα του Θανάση Μαυρόκωστα.

Οικοδέσποινα της βραδιάς είναι η Μαρία Σπυριδάκη, ενώ το πάνελ της εκπομπής συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρωνίτης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Νίκος Γιαλυτάκης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Αντωνάκης και ο στιχουργός και συγγραφέας Κυριάκος Καραγιώργης.

 Τη μουσική επιμέλεια της εκπομπής έχουν οι Κώστας Παπαδάκης και Μιχάλης Γιατράκης.

"Ένα τραγούδι ακόμη" σήμερα και κάθε Πέμπτη στην "ΚΡΗΤΗ TV", όπου τα τραγούδια έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκεδάζουν από καρδιάς. Μια μεγάλη παραγωγή που θα πλημμυρίσει μελωδικά τα βράδια μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News