default-image

Παραμένουν στη ΔΥΠΕ φορείς της Ιεράπετρας

Κρήτη
Παραμένουν στη ΔΥΠΕ φορείς της Ιεράπετρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραμένουν στο Ηράκλειο εκπρόσωποι του Λασιθίου ζητώντας, επιτακτικά να ανακληθούν οι αποφάσεις που ερημοποιούν το νομό με το κλείσιμο τμημάτων των ΤΕΙ από την Ιεράπετρα και τον Άγιο Νικόλαο, τη συγχώνευση των νοσοκομείων και άλλων υπηρεσιών και τη μεταφορά τους στον Άγιο.

Δυσφορία για τη στάση των δημάρχων Ιεράπετρας και Σητείας και τις δηλώσεις Γιώργου Δεικτάκη, καθώς οι δήμαρχοι των τριών πόλεων διασπάστηκαν σε δύο μέτωπα.

Η Επιτροπή Αγώνα καλεί Λασιθιώτες και Ηρακλειώτες να μείνουν δίπλα τους και να αγωνιστούν για τα βασικά αγαθά της υγείας και της παιδείας.

Ήδη από την Ιεράπετρα έχει αναχωρήσει λεωφορείο με πολίτες και εκπροσώπους φορέων που έρχονται στο Ηράκλειο προκειμένου να ενισχύσουν το μέτωπο στη ΔΥΠΕ.

Σύμφωνα με το μέλος της Επιτροπής Αγώνα Μαρία Κτιστάκη στο Ράδιο 9,84, μεγάλη είναι είναι και η συμπαράσταση των φορέων από το Ηράκλειο που τάσσονται στο πλευρό των Λασιθιωτών καθώς και οι φοιτητές.

Ψήφισμα συμπαράστασης

Σε ψήφισμά της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Νομού Λασιθίου στηρίζει τους πολίτες  που συμμετέχουν (από χθες) στη κατάληψη των γραφείων της 7ης ΔΥΠΕ Κρήτης στο Ηράκλειο, για τη δίκαιη διεκδίκηση και επίλυση των αιτημάτων-προβλημάτων για τις υπηρεσίες υγείας στο νομό Λασιθίου.

Παράλληλα καλεί τους υπόλοιπους κατοίκους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους, αγρότες κ.λπ. του νομού Λασιθίου να συμμετέχουν και αυτοί μαζικά στην κατάληψη και διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News