default-image

Επιδοτούνται άνεργες γυναίκες έως και 32.000 €

Οικονομία
Επιδοτούνται άνεργες γυναίκες έως και 32.000 €

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ανάγκη ενίσχυσης των υφιστάμενων γυναικείων επιχειρήσεων, αλλά και στήριξης της προσπάθειας δημιουργίας νέων, επιβεβαιώνει η μεγάλη συμμετοχή ενδιαφερομένων στην εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος "Ολοκληρωμένη παρέμβαση για τη στήριξη της γυναίκειας απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας" που έγινε χθες Τρίτη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Κρήτης.

Στην κατάμεστη αίθουσα "Καστελλάκη" του Επιμελητηρίου Ηρακλείου τα στελέχη της Αναπτυξιακής Κρήτης παρουσίασαν εκτενώς τις λεπτομέρειες του προγράμματος και απάντησαν στις επιμέρους ερωτήσεις του κοινού.

Ο Α' αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μηνάς Μελισσείδης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό στη διάρκεια της εκδήλωσης τονίζοντας ότι είναι ένα πρόγραμμα 100% χρηματοδοτούμενο το οποίο έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην αγορά σε μια προσπάθεια αναστροφής της οικονομικής κρίσης, επιδοτώντας άνεργες γυναίκες ηλικίας 18 έως 64 ετών με ποσό 20.000 (συν άλλες 12.000 ευρώ).

«Ως Επιμελητήριο Ηρακλείου, στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα των γυναικών. Ενθαρρύνουμε τις ιδιωτικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα μάλιστα αυτές που σχετίζονται με την εξάλειψη της ανεργίας, η οποία συνεχώς διογκώνεται.

Η γυναικεία επιχειρηματικότητα είναι πλέον μια σημαντική παράμετρος στις οικονομικές και παραγωγικές δραστηριότητες. Καταδεικνύει τη μεγάλη αλλαγή που έχει συντελεστεί σε κοινωνικό επίπεδο με την είσοδο των γυναικών στην παραγωγή», επισήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Μελισσείδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News