Ειδήσεις

Καταγγέλει απρόκλητες προσαγωγές και τρομοκρατία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ νομού Ηρακλείου, συμμετείχε μαζί με τους πολίτες στην πανελλαδική απεργία και τη μεγάλη πορεία που εξελίχθηκε στους δρόμους του Ηρακλείου την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Και σημειώνει ότι «Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, απέδειξε, ότι παρά τις αυταρχικές πολιτικές, παρά τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και τον εκφοβισμό, που επιχειρεί η τρικομματική κυβέρνηση συστηματικά, η καρδιά της αντίστασης και της ανατροπής χτυπάει ακόμα δυνατά! Ο λαός δεν πτοείται, δε συμβιβάζεται με την καταστροφή, δε φοβάται και δεν αποπροσανατολίζεται. Συνειδητοποιεί ότι η μεγάλη ανατροπή δε μπορεί να συντελεστεί, παρά μόνο με τη δική του ενεργή συμμετοχή!

Ο κυβερνητικός μηχανισμός καταστολής, απέδειξε για μια ακόμα φορά την κατ' εντολή  στράτευσή του, με τις δυνάμεις του μνημονίου, του αυταρχισμού και της αντιδημοκρατικής κατεύθυνσης. Προέβησαν σε απρόκλητες προσαγωγές και τρομοκράτησαν θαμώνες καφετεριών στο κέντρο του Ηρακλείου, πολύ μετά το τέλος της πορείας, θέλοντας να κάνουν επίδειξη ισχύος, να τρομοκρατήσουν τους πολίτες και να δυσφημήσουν τους λαϊκούς αγώνες.

Το λαϊκό κίνημα, ενωτικά, μαζικά και αγωνιστικά, ειρηνικά και αποφασιστικά, απαντάει ότι οι μεθοδεύσεις αυτές δε θα περάσουν! Οι πρωταίτιοι της σημερινής εξαθλίωσης και τα ανδρείκελά τους, δε θα μπορέσουν να σταματήσουν το ορμητικό ποτάμι που οδηγεί στο μεταμνημονιακό ξέφωτο!

Ενωμένοι θα νικήσουμε! Να νικήσει η ζωή, να φύγουν τρόικες, μνημόνια και κάθε είδους δυνάστες! Η ελπίδα θα νικήσει το φόβο, με καθημερινό αγώνα και συμμετοχή!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ νομού Ηρακλείου.

Σχόλια