default-image

Συλλυπητήρια από ΠΑΕ ΟΦΗ, Εργοτέλη και Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Συλλυπητήρια από ΠΑΕ ΟΦΗ, Εργοτέλη και Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύσσωμο το κρητικό ποδόσφαιρο πενθεί και εκφράζει τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Στράτου Γεωργιάδη. Οι τρεις μεγαλύτερες ΠΑΕ του νησιού, ο ΟΦΗ, ο Εργοτέλης και ο Πλατανιάς, εξέδωσαν ανακοινώσεις, αναφέροντας:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ

Φτωχότερο γίνεται από σήμερα το Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο μετά την τεράστια απώλεια του Στράτου Γεωργιάδη. Ο εκλιπών αφιέρωσε όλη του την ζωή στο ποδόσφαιρο και στην αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΟΑ και η παρακαταθήκη που αφήνει σε όλους μας είναι ο καλύτερος οδηγός για να προοδεύσει το άθλημα που όλοι αγαπάμε. Η ΠΑΕ ΟΦΗ στο άκουσμα της θλιβερής είδησης της απώλειας του Στράτου Γεωργιάδη εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια της στους οικείους του και στην οικογένεια του ΠΟΑ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης

Η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην παράγοντα του ΠΟΑ Στράτου Γεωργιάδη, ο οποίος απεβίωσε χθες.

Έπειτα από έκτακτο Δ.Σ. αποφασίστηκαν τα εξής:

Να κατατεθεί στέφανο στη μνήμη του και να παραστεί αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής και του Γ.Σ. Εργοτέλης στην εξόδιο ακολουθία.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους και την ποδοσφαιρική οικογένεια του Π.Ο. Ατσαλένιου για τον θάνατο του Στράτου Γεωργιάδη, ενός ανθρώπου, ο οποίος υπηρέτησε επί μακρόν, με αυταπάρνηση, πίστη και αγάπη, την ομάδα του Ηρακλείου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News