Ειδήσεις

Καμπάνες για τους συλληφθέντες σε Ατσιπάδες και Μοριά

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι δύο από τους οκτώ συλληφθέντες στις Ατσιπάδες και στο Μοριά για τα ναρκωτικά και τα όπλα.
 


Συγκεκριμένα προφυλακίστηκαν ο 38χρονος, στο σπίτι της μητέρας του οποίου βρέθηκε το πλαστικό βαρέλι και οι δύο σακούλες με κάνναβη συνολικού βάρους 2 κιλών και 765 γραμμαρίων, και ο 43χρονος, ο οποίος αναζητούνταν από την Aστυνομία και παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Τρίτης, στο σπίτι του πατέρα του οποίου βρέθηκαν τα 20 βαρέλια κάνναβης συνολικού βάρους 218 κιλών και 780 γραμμαρίων.


Στις απολογίες τους ο μεν 38χρονος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι η ποσότητα των ναρκωτικών βρέθηκε σε ερειπωμένο κτίσμα, στο οποίο είχαν πρόσβαση και άλλοι, ο δε 43χρονος ότι τα 20 βαρέλια τού τα έδωσαν δύο Αλβανοί ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου για τα φυλάξει.Διαφωνία υπήρξε για τον 77χρονο πατέρα του 43χρονου. Ο ανακριτής  ζήτησε την αποφυλάκισή του και η εισαγγελέας ζήτησε την προφυλάκισή του. Τελικά σήμερα ο ηλικιωμένος παραπέμπεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο το οποίο θα αποφανθεί.


Για τους υπόλοιπους έξι:
Ο 48χρονος αδελφός του 38χρονου που προφυλακίστηκε αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο ΑΤ Πύργου.


Τα δύο αδέλφια από τις Ατσιπάδες, 20 και 26 ετών, αφέθησαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 10.000 ο καθένας και με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης κάθε 1η και 16 του μήνα στο ΑΤ Πύργου, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.


Ο 55χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος από το Μοριά αφέθησαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο να εμφανίζονται μία φορά το μήνα στο ΑΤ Πύργου.


Ο 28χρονος Αφγανός αφέθη ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, αλλά κρατείται διοικητικά και θα απελαθεί, καθώς βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα.

Σχόλια