default-image

Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra πάνε Σουηδία (videos, photos)

Life
Ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra πάνε Σουηδία (videos, photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγάθωνα και Koza Mostra έδειξαν τα αποτελέσματα του Ελληνικού Τελικού του διαγωνισμού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Το τραγούδι που πήρε το εισιτήριο και θα μας εκπροσωπήσει στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, που φέτος θα γίνει στο Μάλμε της Σουηδίας, είναι το "Alcohol is free"...

Η φαντασμαγορική βραδιά του Ελληνικού Τελικού έλαβε χώρα στο Gazi Music Hall. Το "Eurosong 2013 - A Mad Show!" παρουσίασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Γιώργος Καπουτζίδης, ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Θάνος Γκομόζιας.

Το νικητήριο τραγούδι επελέγη κατόπιν ψηφοφορίας από το κοινό και την κριτική επιτροπή, η ψήφος των οποίων μέτρησε εξίσου (σε ποσοστό 50-50%). Το κοινό ψήφισε μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Στην επιτροπή ήταν η τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος (πρόεδρος), ο αρχιμουσικός Ανδρέας Πυλαρινός, ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, η διευθύντρια Προγράμματος Ελληνικής Ραδιοφωνίας Μαρίνα Λαχανά και η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων MAD Ρεγγίνα Κουρή.

Στο καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς, από τη σκηνή πέρασαν έξι νικητές της Εurovision, οι οποίοι παρουσίασαν τα τραγούδια που νίκησαν στο διαγωνισμό, σε ντουέτα με νέους Έλληνες τραγουδιστές.

Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι MEΛΙSSES και η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκαν στο πλάι του Ντίμα Μπιλάν, της Ρουσλάνα, του Αλεξάντερ Ρίμπακ και της Μαρίγια Σερίφοβιτς.

Το δικό τους σόου έδωσαν οι δυο Ελληνίδες νικήτριες του θεσμού, η Βίκυ Λέανδρος και η Έλενα Παπαρίζου.

Το "Αlcohol is free" θα διαγωνιστεί στο Δεύτερο Ημιτελικό της διοργάνωσης στις 16 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Στις 14 Μαΐου θα γίνει ο Πρώτος Ημιτελικός και στις 18 Μαΐου ο Τελικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News