default-image

Στη Δράμα ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Στη Δράμα ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ΚΑΟΔ στη Δράμα αντιμετωπίζει σήμερα  (17.00, ΕΤ1) ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League .

 Άπαντες στις τάξεις της ομάδας έχουν ήδη βάλει στην άκρη τη νικηφόρα αναμέτρηση απέναντι στην Κίμκι, στη Μόσχα, κι έχουν επικεντρωθεί στην αποστολή τους κόντρα στο συγκρότημα του Νέναντ Μάρκοβιτς. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του κρίνουν πως πρόκειται για επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή, που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Αυτός είναι ο λόγος που ο 47χρονος ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο και να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα, όπως φυσικά και απόλυτη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να μη βρεθούν προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Εξάλλου, ένα από τα ζητούμενα στον Ολυμπιακό είναι να σταθεροποιήσει την απόδοσή του σε υψηλό επίπεδο, εν όψει των σαφώς πιο δύσκολων και κρίσιμων αναμετρήσεων που θα ακολουθήσουν στο Top 16 της Ευρωλίγκας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Κάχα Λαμποράλ την ερχόμενη Παρασκευή (22/02, 21.00) στο ΣΕΦ.

Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο οι Πειραιώτες θα εμφανιστούν ενισχυμένοι στην περιφερειακή γραμμή τους, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρήκε στο πρόσωπο του Ντορόν Πέρκινς τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του κόντρα στους Βάσκους, δίνοντας σημαντικές λύσεις στην περιφερειακή γραμμή των «ερυθρολεύκων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News