default-image

"Ένα τραγούδι ακόμα" από την "ΚΡΗΤΗ TV"

Life
"Ένα τραγούδι ακόμα" από την "ΚΡΗΤΗ TV"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Ένα τραγούδι ακόμα" είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής τηλεοπτικής πρότασης της "ΚΡΗΤΗ ΤV". Ένας νέος κύκλος  εκπομπών ξεκινάει, γεμάτος μελωδίες, νότες, αφιερώματα και ζεστή παρέα! Κάθε επεισόδιο και ένα αφιέρωμα για έναν καλλιτέχνη που έχει αφήσει τα σημάδια του και έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο του θεάματος.  

Μεγάλες επιτυχίες από πρωτομάστορες της κρητικής μουσικής όπως ο Θανάσης Σκορδαλός, ο Κώστας Μουντάκης, ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ο Λεωνίδας Κλάδος και ο "Ναύτης" ακούγονται ξανά με τη φωνή πλειάδας νέων καλλιτεχνών που θα περάσουν από τα τηλεοπτικά πλατό της "ΚΡΗΤΗ TV", με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιώργου Χυντηράκη.

Κρητικά χορευτικά συγκροτήματα δίνουν το ρυθμό, ενώ η καλοκουρδισμένη ορχήστρα υπόσχεται μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο τηλεοπτικό κοινό.

Ξεχωριστή θέση στην εκπομπή θα έχουν ειδικά αφιερώματα σε μεγάλους μουσικοσυνθέτες που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Μελωδίες διαχρονικές και αναλλοίωτες του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Λοΐζου, του Μίκη Θεοδωράκη κ.ά. θα μας γυρίσουν σε ένα νοσταλγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο και θα πλημμυρίσουν μελωδικά τα βράδια μας.

Τα τραγούδια έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό και οι εκλεκτοί καλεσμένοι διασκεδάζουν από καρδιάς.

Η οικοδέσποινα Μαρία Σπυριδάκη, με τρόπο αφηγηματικό, ξετυλίγει τις πιο ωραίες σελίδες του ελληνικού τραγουδιού, πάντα με την καλλιτεχνική σφραγίδα του Γιώργου Χυντηράκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News