default-image

Θερμή υποδοχή του Μπαλοτέλι στο Μιλάνο

Ποδόσφαιρο
Θερμή υποδοχή του Μπαλοτέλι στο Μιλάνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Μιλάνο βρίσκεται από το απόγευμα ο Μάριο Μπαλοτέλι, όπου θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Μίλαν αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο ιδιόρρυθμος άσος  δήλωσε πως ήλπιζε κάποια στιγμή να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν, ενώ δεν αρνήθηκε να ποζάρει με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Ο διεθνής άσος έτυχε θερμής υποδοχής από φίλους των «ροσονέρι» αλλά και ανθρώπους του συλλόγου μόλις αποβιβάστηκε από το ιδιωτικό αεροπλάνο που τον μετέφερε από το Μάντσεστερ στο Μιλάνο.

Ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ήταν παρών στην πτήση, ο Μπαλοτέλι φόρεσε ένα κασκόλ στα χρώματα της νέας του ομάδας και μίλησε για την επιλογή του να επιστρέψει στη Serie A, για λογαριασμό της μισητής συμπολίτισσας της Ίντερ, από την οποία αναδείχθηκε.

"Ήθελα από μικρός να παίξω στη Μίλαν. Ήταν αδύνατο να μην αποδεχθώ την πρόταση που μου έγινε. Είχα την ευκαιρία να φορέσω τη φανέλα της Μίλαν και την εκμεταλλεύτηκα άμεσα» είπε αρχικά ο νεαρός επιθετικός, ενώ ερωτηθείς για τους οπαδούς των «ροσονέρι", τόνισε: "Δεν ξέρω αν έχουν ετοιμάσει… τραγούδι για μένα, αλλά μου αρκεί που με θέλουν στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος".

Για τη φετινή σεζόν, που δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον ίδιο, υποστήριξε: "Το ξεκίνημά μου, τη φετινή σεζόν, στη Μάντσεστερ Σίτι, δεν ήταν καλό. Ελπίζω να προσφέρω πολλά περισσότερα στη Μίλαν. Έχω πάρει αρκετά σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου και ευελπιστώ η τελευταία που πήρα, να αποδειχθεί σωστή και για εμένα, αλλά και για τη Μίλαν".

Εντός της ημέρας θα περάσει από το πρώτο στάδιο των ιατρικών τεστ, στο νοσοκομείο "Busto Arsizio", αύριο θα υποβληθεί σε δεύτερο... σετ εξετάσεων και εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί. Η παρουσίασή του, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News