default-image

Μπήκαν στην ΠΑΕ ΟΦΗ Στεφανουδάκης και Φασομυτάκης

Ποδόσφαιρο
Μπήκαν στην ΠΑΕ ΟΦΗ Στεφανουδάκης και Φασομυτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην σημερινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και οι εκθέσεις του Δ.Σ. και των ελεγκτών, για την χρήση 01/07/2001-30/06/2012, ενώ απαλλάχθηκε το Δ.Σ. και οι ελεγκτές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την προαναφερόμενη διαχειριστική περίοδο. Επίσης αποφασίστηκε η παραμονή των ίδιων ελεγκτών για την χρήση 2012-2013.

Κατά τα άλλα δύο νέα μέλη προστέθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ μετά την απόφαση που πάρθηκε στην σημερινή Γενική Συνέλευση. Πρόκειται για τον γιατρό-ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη και τον αντιδήμαρχο του Δήμου Φαιστού και επί σειρά ετών ποδοσφαιρικό παράγοντα Γιάννη Φασομυτάκη. Η είσοδος τους στο Δ.Σ. χαιρετίστηκε με χαρά από όλα τα παρευρισκόμενα μέλη καθώς η παρουσία τους σηματοδοτεί ουσιαστικά ένα μεγάλο άνοιγμα που επιχειρεί η νυν διοίκηση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς. Μάλιστα ήδη στις Μοίρες υπάρχει χώρος κατάλληλος σε κεντρικό σημείο όπου θα στεγαστούν τα γραφεία του ΟΦΗ στην Μεσαρά.

Για την είσοδο των δύο μελών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά η είσοδος δύο έμπειρων παραγόντων στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ που ενισχύεται ακόμα περισσότερο σε πολλά επίπεδα. Ταυτόχρονα έτσι γίνεται πράξη η δέσμευση μας ότι η πόρτα του ΟΦΗ είναι πάντα ανοικτή για όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν την προσπάθεια μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι και πιο δυνατοί για να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News