default-image

Ο Βύντρα στον Ολυμπιακό!

Ποδόσφαιρο
Ο Βύντρα στον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο διεθνής αμυντικός, καθώς μετά την αποδέσμευση του από τον Παναθηναϊκό, οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι ν' ανακοινώσουν την απόκτηση του!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι πρωταθλητές συμφώνησαν σήμερα με τον παίκτη για να "μετακομίσει" στο μεγάλο λιμάνι και η ανακοίνωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες.

Μετά την αποχώρηση του Τοροσίδη ο Ολυμπιακός χρειάζονταν ενίσχυση στο δεξί άκρο της αμυντικής του διάταξης και οι πειραιώτες προχωρούν στη μεταγραφή ενός διεθνούς άσου, με μεγάλη εμπειρία.

Παράλληλα υπάρχει και το επικοινωνιακό πεδίο και ο Ολυμπιακός προχωρά σε μια εντυπωσιακή κίνηση, αποκτώντας έναν ακόμα ποδοσφαιριστή από τον "αιώνιο" αντίπαλο του.

Είχαν προηγηθεί ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου και ο Βύντρα είναι ο τρίτος παίκτης (τα τελευταία χρόνια) που αφήνει τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό πως ο Βύντρα θα φοράει τα ερυθρόλευκα, έχοντας λαμβάνειν από τον Παναθηναϊκό! Στην ουσία θα παίζει εναντίον των «πράσινων» και θα πληρώνεται απ' αυτούς, καθώς θα εισπράξει μίνιμουμ 800.000 ευρώ ως αποζημίωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News