Ειδήσεις

Πρώτες φήμες για την 5η γενιά του iPad

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα 9to5Mac, η οποία επικαλείται ανώνυμες πηγές, η Apple λέγεται ότι ετοιμάζει τη διάθεση ενός επιπρόσθετου μοντέλου iPad τέταρτης γενιάς, το οποίο όμως θα περιλαμβάνει 128GB αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον με δημοσίευμα της ιστοσελίδας, ίσως έχουμε μια πρώτη ματιά στην 5η γενιά του iPad η οποία όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο ή στο τέλος του έτους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το επιπρόσθετο μοντέλο των 128GB θα κυκλοφορήσει υπό την ονομασία "Ultimate" και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις, WiFi- και WiFi + Cellular σε άσπρο ή μαύρο χρώμα. Δε θα διαθέτει καινούργιο design, αλλά αντίθετα θα αποτελεί ένα επιπρόσθετο SKU για το τρέχον iPad.

Να υπενθυμίσουμε ότι το αρχικό iPhone κυκλοφόρησε το 2007, με την Apple σταδιακά να βελτιώνει τις αποθηκευτικές χωρητικότητες της συσκευής. Από τα 4GB και 8GB, έγινε η μετάβαση στα 8GB και 16GB αντίστοιχα με το iPhone 3G το 2008. Έπειτα, στα 16GB και 32GB, με τα iPhone 3GS/4, και τελικώς οι εκδόσεις των 16GB, 32GB, και 64GB να είναι διαθέσιμες από το 2010 με το iPhone 4S και το πρώτης γενιάς iPad.

Η ιστοσελίδα 9to5Mac δημοσιεύει ίσως την πρώτη φωτογραφία του επόμενου iPad 5ης γενιάς με οθόνη 9,7? ιντσών το οποίο αναμένεται να υιοθετήσει το σχεδιασμό του iPad mini.

Πηγή: techit.gr

Σχόλια