default-image

Όλη η οικογένεια του ΟΦΗ στην κοπή της πίτας

Αθλητισμός
Όλη η οικογένεια του ΟΦΗ στην κοπή της πίτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ετήσια εκδήλωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την κοπή της πίτας έγινε σήμερα το βράδυστην ταβέρνα «Φωλιά», όπου σύσσωμη η οικογένεια της κρητικής ομάδας έδωσε το παρών. Διοίκηση, υπάλληλοι της ΠΑΕ, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, πέρασαν μια όμορφη βραδιά, με πολλά πειράγματα και ένα όμορφο δείπνο.

Τα τρία φλουριά στην πίτα των παικτών έτυχαν στους Βιτώρο, Ζαχαράκη και Σόουζα (αντιστοιχούν σε 100 ευρώ μετρητά και από μια δωροεπιταγή των 100 ευρώ, από τα καταστήματα ενδυμάτων «Λελεδάκης). Από τους υπαλλήλους τα τρία φλουριά «πήγαν» στους Κώστα Ψωμά, Μανόλη Χρονάκη και Κίμωνα Φρουδάκη (από 100 ευρώ μετρητά).

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνθος Πουλινάκης τόνισε στην «ΚΡΗΤΗ TV» για την εκδήλωση: «Αυτό που κοιτάξαμε από την πρώτη στιγμή, είναι να είμαστε μια οικογένεια. Είναι ένα στοιχείο που βγαίνει και στο γήπεδο, αλλά και σε κάθε εκδήλωση της ομάδας. Όλοι είμαστε… ένα και αυτό είναι σημαντικό, για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα».

Από την πλευρά του ο εκ των αρχηγών Χρήστος Μπούρμπος επισήμανε: «Τα τρία χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, αυτό το οικογενειακό κλίμα έχω συναντήσει και έτσι πορευόμαστε. Καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News