default-image

Κωμωδία στο Παρίσι "Τα λεφτά υπάρχουν" (video)

Κωμωδία στο Παρίσι "Τα λεφτά υπάρχουν" (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πρωταγωνιστής», εν αγνοία του, σε μια μη συμβατική, κωμική θεατρική παράσταση στο Παρίσι, με θέμα την κρίση που πλήττει τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα, έγινε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η παράσταση ονομάζεται «Vive la crise» (Ζήτω η κρίση) και ο «σωσίας» του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας σκορπάει άφθονο γέλιο στους θεατές με τα… καμώματά του.

Από την παράσταση δεν θα μπορούσε να λείπει η περίφημη «ατάκα» του Γ. Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν» και ο εκνευρισμός που, ουκ ολίγες φορές, προκάλεσε στους Ευρωπαίους εταίρους του, όπως τον κ. Σαρκοζι, την κ. Μέρκελ αλλά και την κ. Λαγκάρντ, οι οποίοι καταλήγουν... σε ένα ψυχιατρικό άσυλο!

Ωστόσο, η παράσταση δεν περιορίζεται στο να διακωμωδήσει την ελληνική πραγματικότητα αλλά συγκινεί παρουσιάζοντας τα προβλήματα του ελληνικού λαού, τις αυτοκτονίες δεκάδων πολιτών, τις βίαιες διαδηλώσεις στην Αθήνα.

Η σκηνοθεσία της παράστασης ανήκει στον Αλέξανδρο Κολλάτο, γιο του Έλληνα σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου.

Το «Vive la crise» θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι αύριο και θα παίζεται μέχρι και τις 23 Μαΐου. Μάλιστα, θα παρουσιάζεται στο καρτιέ Saint-Michel, τόπος όπου πήγαιναν Έλληνες μετανάστες κατά την περίοδο της Χούντας.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News