default-image

Πατέρας για τέταρτη φορά ο πρόεδρος Άσαντ(;)

Κόσμος
Πατέρας για τέταρτη φορά ο πρόεδρος Άσαντ(;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ είπε σε "μη κατονομαζόμενους" επισκέπτες του ότι η σύζυγός του είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους, γράφει σήμερα η εφημερίδα του Λιβάνου "Aλ Άχμπαρ".

Στη Συρία ξέσπασε το Μάρτιο του 2011 μια εξέγερση που σε 22 μήνες μετατράπηκε σε ένα βάρβαρο εμφύλιο πόλεμο, στον οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους πάνω από 60.000 άνθρωποι και πάνω από 600.000 έχουν μετατραπεί σε πρόσφυγες και εκτοπισμένους εντός των συνόρων.

Η "Aλ Άχμπαρ" ανέφερε πως ο Άσαντ μοιράστηκε τα νέα με "Άραβες επισκέπτες" του, οι οποίοι μετέφεραν την είδηση στην εφημερίδα. Δε διευκρίνισε ποιοι ήταν οι "επισκέπτες", αλλά ανέφερε πως "ενδιαφέρονταν να δουν εκ των έσω τη διαδικασία λήψης αποφάσεων στη Συρία από πρώτο χέρι".

Η Άσμα αλ Άσαντ, η 37χρονη γεννημένη στη Βρετανία μητέρα τριών παιδιών, είχε παντρευτεί με τον Άσαντ το 2000, μερικούς μήνες αφότου ο τελευταίος ανέλαβε την εξουσία.

Φήμες ανέφεραν ότι έμεινε έγκυος τον Ιούνιο. Ορισμένοι έλεγαν ότι είχε εγκαταλείψει τη Συρία. Δεν έχει κάνει καμιά δημόσια εμφάνιση εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι "επισκέπτες" ανέφεραν ακόμη πως ο Άσαντ τους είπε ότι ο στρατός επιτυγχάνει "σημαντικά αποτελέσματα" στις εχθροπραξίες με τους αντάρτες σε όλη τη χώρα.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είχαν διαρρεύσει το Μάρτιο αποκάλυψαν ότι η πρώτη κυρία της Συρίας, που αρέσκεται να χρησιμοποιεί είδη πολυτελείας, ξόδεψε χιλιάδες δολάρια σε αγορές αγαθών από γνωστούς σχεδιαστές ενώ ο σύζυγός της πέρασε αρκετό χρόνο κατεβάζοντας μουσική στο iPad του, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση χάους.

Στις αγορές που φέρεται να έκανε η Άσμα περιλαμβάνονταν γόβες-στιλέτο Christian Louboutin, κηροπήγια κι ένα DVD της ταινίας "Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος Δεύτερο".

Πηγή: nooz.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News