default-image

Επανέρχεται ο Δήμος για την Αγία Τριάδα

Κρήτη
Επανέρχεται ο Δήμος για την Αγία Τριάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή του αντιδημάρχου της Πολεοδομίας Ηρακλείου Μανόλη Βασιλάκη στη γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη, με αίτημα να δημιουργηθεί μια ολιγομελής επιτροπή από τα δύο υπουργεία και το Δήμο Ηρακλείου, η οποία θα καταρτίσει μια ενιαία, τελική πρόταση επί της μελέτης ανάπλασης της πολύπαθης συνοικίας της Αγίας Τριάδας.

«Έχουν περάσει 14 χρόνια από την ανάθεση από το Δήμο Ηρακλείου της μελέτης ανάπλασης της παλιάς πόλης, ενώ επί πέντε χρόνια βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες της έγκρισής της.

Παρά το γεγονός ότι τόσο το υπουργείο Περιβάλλοντος όσο και το υπουργείο Πολιτισμού, που διαθέτουν άξια, ικανά και έμπειρα στελέχη, έχουν δαπανήσει αμέτρητες ώρες εργασίας για τον έλεγχο και τη βελτίωσή της, οι διαφορετικές προτεραιότητες που το καθένα από τα δύο θέτει δεν καθιστούν εφικτή μια κοινά αποδεκτή πρόταση.

Και αυτό θα συνεχίσει, όπως φαίνεται, να συμβαίνει, όσο διάστημα το κάθε υπουργείο θα προσπαθεί από μόνο του να βελτιώσει και να εγκρίνει τη μελέτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλάκης.

**Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας "Νέα Κρήτη"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News