default-image

Επαγγελματίες Μπουρσέλης, Λεονάρντο και Άλμπι

Ποδόσφαιρο
Επαγγελματίες Μπουρσέλης, Λεονάρντο και Άλμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης υπέγραψαν σήμερα τρεις ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Πρόκειται για τους Μπουρσέλη, Λεονάρντο και Άλμπι, τρία παιδιά που έχουν δείξει ήδη πως έχουν τις προδιαγραφές για μια σπουδαία καριέρα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η επισταμένη και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στην Πρότυπη Ακαδημία του Εργοτέλη συνεχίζει να έχει χειροπιαστά αποτελέσματα. Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται με πράξεις ότι το παρόν και το μέλλον του Εργοτέλη είναι συνδεδεμένα με το Μαρτινέγκο. Στο πλαίσιο αυτό ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας υπέγραψαν σήμερα επαγγελματικά συμβόλαια. Ο λόγος για τους Αντώνη Μπουρσέλη, Άλμπι Άλα και Λεονάρντο Κούτρη. Οι δύο πρώτοι υπέγραψαν για πέντε χρόνια και ο τελευταίος για τρία χρόνια.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους οι τρεις ποδοσφαιριστές έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις σην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Αντώνης Μπουρσέλης: «Το ένα από τα όνειρα που είχα να γίνω επαγγελματίας στον Εργοτέλη έγινε σήμερα πραγματικότητα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος παράλληλα που οι άνθρωποι της ομάδας εμπιστεύονται τις δυνατότητες μου. Εγώ από την μεριά μου θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί. Κάθε μέρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βελτιώνομαι και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο».

Άλμπι Άλα: «Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για εμένα. Αισθάνομαι πολύ όμορφα που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά πράξεις για να μπορέσουμε να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους του Εργοτέλη που μας πίστεψαν και μας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστούμε και να δείξουμε τις δυνατότητες μας, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Λεονάρντο Κούτρης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Εργοτέλη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και την αγάπη που μου δείχνουν από την ημέρα που ήρθα στην ομάδα. Εγώ το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω στο 100% στις προπονήσεις και όποτε μου ζητηθεί να αγωνιστώ από τον προπονητή μου θα κάνω την δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News