default-image

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: "Τρέμουν το λαϊκό κίνημα και συκοφαντούν αγωνιστές"

Ελλάδα
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: "Τρέμουν το λαϊκό κίνημα και συκοφαντούν αγωνιστές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Στο κενό θα πέσει η λάσπη σε βάρος του Α. Σταματόπουλου από την κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής", επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και προσθέτει μεταξύ άλλων: "Όταν τρέμουν το κίνημα, βάζουν μπροστά τη βία, τον στρατιωτικό νόμο, αλλά και τη λάσπη. Εντύπωση προκαλεί η συντονισμένη επίθεση με ανακρίβειες, ψεύδη και εκβιασμούς, ενάντια στις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στις αστικές συγκοινωνίες. Δεν διστάζουν με παρακρατικό τρόπο  να στοχοποιήσουν προσωπικά αγωνιστές όπως ο πρόεδρος του σωματείου στο ΜΕΤΡΟ Αντώνης Σταματόπουλος.  

Από όλα έχει ο μπαξές. Από στοιχεία της προσωπικής του ζωής που δίνονται στην δημοσιότητα, της οικογενειακής του κατάστασης, μέχρι συκοφαντίες, ψέματα, υπονοούμενα. Η επίσημη, «σοβαρή» ειδησεογραφία ξεπέφτει σε παρακρατικές πρακτικές και γκαιμπελισμό. Δεν θα περίμενε ίσως κανείς στην επίθεση του συστήματος να συνταχτεί και γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου δείχνοντας το τυφλό μένος ενάντια στο εργατικό κίνημα και την Αριστερά, ειδικά τα πιο ριζοσπαστικά τους στοιχεία.

Όσο απροκάλυπτη ή «δημοσιογραφικά έντεχνη» να είναι η λασπολογία, η στοχοποίηση και η επίθεση σε αγωνιστές, θα σαρωθούν στο τέλος από τους εργατικούς αγώνες. Αυτοί που ούτε δικάζονται, ούτε ποινικοποιούνται, ούτε σταματούν. Γιατί καθορίζονται από μια έννοια που τους είναι παντελώς άγνωστη: το δίκιο".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News