default-image

Κάηκε μέσα στο σπίτι της

Κρήτη
Κάηκε μέσα στο σπίτι της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα, όπου διακομίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μια 52χρονη γυναίκα από τα Χανιά, η οποία υπέστη το βράδυ της Κυριακής εγκαύματα 3ου βαθμού όταν προκλήθηκε ανάφλεξη σε φιάλη υγραερίου στο σπίτι της στην παλιά πόλη.

Η μεταφορά της άτυχης γυναίκας στην Αθήνα έγινε με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ που αναχώρησε από το αεροδρόμιο "Ι. Δασκαλογιάννης" στις 2:35 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Το ατύχημα συνέβη στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής όταν η 52χρονη προσπάθησε να ανάψει σόμπα υγραερίου για να ζεσταθεί.

Στάθηκε άτυχη ωστόσο, καθώς όπως όλα δείχνουν προκλήθηκε ανάφλεξη λόγω διαρροής, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει έκρηξη και η γυναίκα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Γείτονες, που άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο, και είδαν φλόγες να βγαίνουν από το σπίτι, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο μετ' εμποδίων λόγω των στενών δρόμων της παλιάς πόλης.

Οι πυροσβέστες έθεσαν την φωτιά υπό έλεγχο πριν απειλήσει διπλανά οικήματα και πάρει διαστάσεις.

Την ίδια ώρα γείτονες κατάφεραν να βγάλουν έξω από το σπίτι την τραυματισμένη γυναίκα, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων που είχε υποστεί, έκριναν πως έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων στην Αθήνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News