default-image

Αρνητική τροπή οι διαπραγματεύσεις με Τζιμπούρ

Ποδόσφαιρο
Αρνητική τροπή οι διαπραγματεύσεις με Τζιμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ στον Ολυμπιακό παίρνει αρνητική τροπή.

Αν και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παρουσιαζόταν αισιόδοξη ότι ο Αλγερινός επιθετικός θα μείνει στην ομάδα, χθες ενημέρωσε ότι ο μάνατζέρ του επέστρεψε στη Γαλλία και διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις μαζί του.

Η πλευρά του «τρομοκράτη» δεν έπεφτε κάτω από το 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ οι Πειραιώτες πρόσφεραν 1,25 εκατ. ευρώ (μαζί με τα μπόνους) για τριετές συμβόλαιο.

Ο Γιάννης Βρέντζος είπε στον εκπρόσωπο του Τζεμπούρ πως αν έχει κάποια πρόταση να τη φέρει, αφού η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου λήγει την Πέμπτη.

Εκείνο που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο ατζέντης του διεθνούς φορ μιλάει εδώ και καιρό για εξαιρετικές προτάσεις, όμως με μοναδική εξαίρεση το 1 εκατ. ευρώ της Μπεσίκτας δεν έχει φτάσει άλλη στα γραφεία του συλλόγου.

Πάντως, υπάρχει ένα ενδεχόμενο η διοίκηση να θέλει να «στριμώξει» την πλευρά του παίκτη και να μην έχει «ναυαγήσει» οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Αν τελικά αποχωρήσει ο Τζεμπούρ, μένει να φανεί πως θα καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί με την ενδεχόμενη πώληση του «τρομοκράτη».

Από πλευράς «ερυθρολεύκων» τονιζόταν ότι δεν θα γίνει άλλη κίνηση, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και ρίσκο για τη συνέχεια.

Ίσως να υπάρξει τώρα κάποια κίνηση για τον Στέλιο Βασιλείου, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News