Ειδήσεις

Παραχωρητήρια για κατοικίες που δεν είναι έτοιμες!

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης βρέθηκε μεν σήμερα στην Κρήτη μαζί με τον πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης του ΟΕΚ  Νίκο Κουλοχέρη για την παράδοση παραχωρητηρίων, αλλά για εργατικές κατοικίες που δεν είναι έτοιμες!

Όπως είπε μάλιστα ο κ. Βρούτσης από τη Σητεία, σύντομα οι 30 κατοικίες θα είναι έτοιμες για τους δικαιούχους που περιμένουν με αγωνία…

Ακόμη ο υπουργός Εργασίας επισήμανε σχολιάζοντας τις εξελίξεις ότι δε θα υπάρξουν άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.

 Σητεία

Συγεκριμένα ο οικισμός στη Σητεία έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 34.910 τ.μ. και περιλαμβάνει 30 μεζονέτες τεσσάρων δωματίων, από τις οποίες οι 8 είναι επιφανείας  115,30 τ.μ. και οι υπόλοιπες 22 είναι επιφανείας 126,68 τ.μ. με τις εγκαταστάσεις τους και τις αντίστοιχες θέσεις στάθμευσης.

Ρέθυμνο

Αύριο Κυριακή, 27 Ιανουαρίου, και ώρα 13:00, θα γίνει η εγκατάσταση, στις κατοικίες, των 40 δικαιούχων του οικισμού "Ρέθυμνο VI". Ο οικισμός αυτός έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 20.445 τ.μ. και περιλαμβάνει 12 διαμερίσματα των 4 δωματίων, επιφανειών από 101,69 έως 118,30 τ.μ., και 28 διαμερίσματα των 3 δωματίων, επιφανειών  από 86,35 έως 90.60 τ.μ., με τις αποθήκες τους, μια για κάθε διαμέρισμα, και τις αντίστοιχες θέσεις στάθμευσης.

Και οι δύο οικισμοί είναι οργανωμένοι με δρόμους, πεζοδρόμια, διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο και πλήρη δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης, ηλεκτρισμού, τηλεφωνίας και ηλεκτροφωτισμού περιβάλλοντος χώρου.

Σχόλια