default-image

Νέο αίμα στην Εθνική πόλο Ανδρών

Σπορ
Νέο αίμα στην Εθνική πόλο Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο αίμα στην εθνική ανδρών! Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς κάλεσε 22 πολίστες για προετοιμασία (ξεκινάει τη Δευτέρα το πρωί στο Παπαστράτειο).

Από εκεί και πέρα θα επιλέξει τους 13 πιο ετοιμοπόλεμους για τις αναμετρήσεις με τη χρυσή Ολυμπιονίκη Κροατία την Τετάρτη (30/1 στο ΟΑΚΑ) και την Τουρκία το επόμενο Σάββατο (2/2 στην Κωνσταντινούπολη) στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της στο World League.

Oι πολίστες που επέλεξε ο Κεχαγιάς είναι οι: Τσαλκάνης, Γαλανίδης, Γαλανόπουλος, Παρασκευόπουλος (τερματοφύλακες), Αφρουδάκης Χρ., Γούνας, Μυλωνάκης, Βλαχόπουλος, Τίγκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Δελακάς, Ποντικέας, Καπότσης, Δερβίσης, Φουντούλης Ι., Μιράλης, Μιμίδης Στ., Χρυσοσπάθης, Σολανάκης, Παπαδόγκωνας, Γούβης.

Ο τελευταίος αγωνίζεται στη Γερμανία, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής επισήμανε πως υπολογίζει και σε ορισμένους άλλους πολίστες όπως τον Βουλγαράκη που δεν κλήθηκε αυτή τη φορά στην εθνική και τον Γεννηδουνιά που σπουδάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Κεχαγιάς που διαδέχθηκε τον Ντράγκαν Άντριτς στην τεχνική ηγεσία τόνισε πως ο μεγάλος στόχος της εθνικής είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το καλοκαίρι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News