default-image

Επαφές με Κουφό-Μαυροκεφαλίδη ενόψει Ευρωμπάσκετ

Μπάσκετ
Επαφές με Κουφό-Μαυροκεφαλίδη ενόψει Ευρωμπάσκετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον Κώστα Κουφό στο Ντένβερ θα έχει προσεχώς ο Δημήτρης Παπανικολάου, ενώ θα γίνει και συνάντηση με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, εν όψει Ευρωμπάσκετ.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με όλους τους διεθνείς και τους κρατά «ζεστούς» εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Έτσι ο συνεργάτης του, Δημήτρης Παπανικολάου, θα ταξιδέψει στο Ντένβερ από τις 4 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου και θα μιλήσει με τον σέντερ των Νάγκετς, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Σύντομα θα γίνει αντίστοιχο ταξίδι στη Ρωσία για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, καθώς η κρίση στη σχέση του με την ΕΟΚ ανήκει στο παρελθόν και ο Αντρέα Τρινκιέρι εξασφάλισε το ελεύθερο να καλέσει όποιον παίκτη επιθυμεί στην προετοιμασία.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Στο πλαίσιο των κατ' ιδίαν επαφών που έχουν ήδη αρχίσει με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας, στις 4 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Παπανικολάου θα βρίσκεται στο Ντένβερ, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον Κώστα Κουφό και την οικογένειά του για να του παρουσιάσει τα πλάνα που υπάρχουν εν όψει της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας. Σύντομα κάποιο από τα μέλη του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας θα μεταβεί και στη Ρωσία για να συναντηθεί για τους ίδιους λόγους με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News