Ειδήσεις

'Όπλα, σφαίρες και "μυστηριώδη" ευρήματα στα Σφακιά

Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας σήμερα τα ξημερώματα στα Σφακιά στο πλαίσιο στοχευόμενων, όπως φαίνεται, ενεργειών, οι οποίες αποφέρουν καρπούς, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρία άτομα έχουν συλληφθεί για την κατοχή όπλων.

Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συνεπικουρείται από κλιμάκιο του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής, κάτι που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ενέργειες που έχουν να κάνουν με την προσπάθεια αποκάλυψης των δραστών της πρόσφατης εμπρηστικής ενέργειας με στόχο κατοικίες της οικογένειας Μπόμπολα αλλά και του αντιδημάρχου.


Ένας 66χρονος και οι γιοι του, 35 και 37 ετών, έχουν συλληφθεί, καθώς μετά από εξονυχιστική έρευνα βρέθηκαν στην κατοχή τους δυο πιστόλια των 22 και των 32 χιλιοστών αντίστοιχα, μια γεμιστήρα από 45άρι, μια σιδερογροθιά και 16 κινητά τηλέφωνα.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η Σήμανση περισυνέλεξε με προσοχή και άλλα ευρήματα τα οποία ήδη προωθούνται τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, χωρίς να προσδιορίζεται η φύση τους αλλά και πώς θα γίνει η σύγκρισή τους.

Σχόλια