Ειδήσεις

Χανιά: Σύλληψη-"εξπρές" ένοπλων ληστών

Δραπέτης των φυλακών της Πάτρας και καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών είναι ο Αλβανός "επικεφαλής" της σπείρας που χτύπησε χθες σε πρατήριο καυσίμων στα Χανιά.

Ο δράστης έχει κηρυχθεί δραπέτης από τις 7 Δεκεμβρίου οπότε παραβίασε την πολυήμερη άδεια που είχε λάβει από τη φυλακή καθώς είχε  καταδικαστεί σε κάθειρξη 10,5 ετών για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης σε υπόθεση που είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου.

Όπως διαπιστώθηκε επιπλέον η καραμπίνα, τύπου καλάσνικοφ που είχαν μαζί τους είχε κλαπεί το 2009 από σπίτι στα Χανιά και για το λόγο αυτό εξετάζεται η δράση των δυο Ελλήνων συνεργών του, ένας εκ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες είχε στο παρελθόν πυροβολήσει τη σύζυγο του.

 Η ελληνοαλβανική σπείρα που "χτύπησε" τη νύχτα σε πρατήριο καυσίμων στη λεωφόρο Μουρνιών δεν πρόλαβε να χαρεί τη λεία της χάρη στην άμεση κινητοποίηση της ΕΛΑΣ που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους που αποδείχτηκε θέμα ελάχιστου χρόνου.

Δύο από τους δράστες, ένας από τους Έλληνες και ο Αλβανός, καλυμμένοι με κουκούλες και γάντια πήγαν λίγο πριν τις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης με μοτοποδήλατο μέχρι το πρατήριο το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Μουρνιών.

Η λεία τους από το πρατήριο ανέρχεται σε 400 ευρώ.

Σχόλια