default-image

Διαψεύδουν για Φάμπρι

Ποδόσφαιρο
Διαψεύδουν για Φάμπρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν υπάρχει θέμα Φάμπρι σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που έσπευσαν αν διαψεύσουν τις σχετικές φήμες που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν μετά την ήττα - αποκλεισμό από τον Πλατανιά στο Κύπελλο.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού διαψεύδουν πως στην παρούσα φάση υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Φάμπρι, παρότι ο προβληματισμός είναι τεράστιος και μάλιστα στελέχη της ΠΑΕ διαβεβαίωσαν τον ίδιο τον Γαλιθιάνο κόουτς πως στηρίζεται από την διοίκηση και να συνεχίσει απερίσπαστος το έργο του...

Η αλήθεια βέβαια είναι πως τα πάντα βρίσκονται στον αέρα. Ναι μεν ο Φάμπρι στηρίζεται στην παρούσα φάση, αλλά νέα ενδεχόμενη κακή εμφάνιση και ήττα στο Περιστέρι την Κυριακή ίσως επιφέρει την λύση της συνεργασίας.

Πάντως από το πρωί οι πράσινοι βρίσκονται σε εγρήγορση με συσκέψεις επί συσκέψεων να δίνουν και να παίρνουν ανάμεσα στα στελέχη της ΠΑΕ, που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με τον Γιάννη Αλαφούζο, που είναι στις ΗΠΑ, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ επιθυμεί να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις όταν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, την προσεχή Δευτέρα, αλλά και πάλι δέχεται εισηγήσεις από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να γίνει κάτι άμεσα για να αντιστραφεί το κλίμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News