default-image

Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟ

Ποδόσφαιρο
Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τον αποκλεισμό - σοκ από τον Πλατανιά, σε βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Κώστας Ελευθεράκης επέλεξαν να μην μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σήμερα, θέλοντας και εκείνοι από την πλευρά τους να αποφορτιστεί εντελώς η ατμόσφαιρα, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ορέστης Καρνέζης ήταν αυτός που γυμνάστηκε κανονικά έχοντας ξεπεράσει την ίωση που τον κράτησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Πλατανιά.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Πίντο και Χουχούμης, αποθεραπεία εκείνοι που αγωνίστηκαν χθες και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και εκπαιδευτικό δίτερμα.

Την ίδια ώρα, σε διοικητικό επίπεδο πραγματοποιούνται συσκέψεις επί συσκέψεων και τα στελέχη της ΠΑΕ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιάννη Αλαφούζο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τον τρόπο αντίδρασης στον αποκλεισμό και κυρίως αναζήτησης λύσεων για την έξοδο από την κρίση.

Χειρουργήθηκε ο Φορναρόλι

Σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος χειρουργήθηκε με επιτυχία, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι νωρίτερα σήμερα ο Μπρούνο Φορναρόλι υποβλήθηκε επιτυχώς σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή στο Νοσοκομείο «Υγεία» από τον Γενικό Χειρουργό κ. Αλέξη Ιαχμούρ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο και να ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων σε λιγότερο από ένα μήνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News