Ειδήσεις

Σώθηκε από θαύμα (video)

Ένα κοριτσάκι γλίτωσε από του χάρου τα δόντια δύο φορές επιβιώνοντας από τη σύγκρουση δύο οχημάτων σε δρόμο της δυτικής Ρωσίας και αποφεύγοντας τον κίνδυνο να το πατήσει διερχόμενο αυτοκίνητο έχοντας εκτιναχτεί από το τρακαρισμένο όχημα.

Το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου δείχνει το αυτοκίνητο στο πίσω κάθισμα του οποίου βρισκόταν το μόλις ενός χρόνου κοριτσάκι να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει πάνω σε ένα φορτηγό. Η σύγκρουση είναι σφοδρή και το πίσω μέρος του αυτοκινήτου διαλύεται.

Το μωρό εκτινάσσεται από το αυτοκίνητο και πέφτει στο δρόμο. Ευτυχώς ο οδηγός διερχόμενου από το σημείο φορτηγού αντιλαμβάνεται το μωρό και με ένα ελιγμό το αποφεύγει. Και εκείνη τη στιγμή ο πανικόβλητος πατέρας οδηγός τρέχει και αρπάζει το παιδί.   

Σύμφωνα με την τροχαία το παιδί δε βρισκόταν σε ασφαλές κάθισμα ούτε ήταν δεμένο με ζώνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε ευτυχώς σοβαρά τραύματα. Πάντα σύμφωνα  με την τροχαία, ο 53χρονος πατέρας και οδηγός επιχείρησε να κάνει προσπέραση χάνοντας τον έλεγχο του οχήματός του.  

Σχόλια