default-image

"Θετική η έγκριση πίστωσης για το τμήμα Αυχένας,Χαμέζι, Σητεία"

Λασίθι
"Θετική η έγκριση πίστωσης για το τμήμα Αυχένας,Χαμέζι, Σητεία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ακόλουθη δήλωση προχώρησε ο Γιάννης  Πλακιωτάκη αναφορικά με την σημερινή εξέλιξη της έγκρισης διάθεσης πίστωσης στο έργο «Ολοκλήρωσης του τμήματος Αυχένας Αγκαθιά -Χαμέζι-Σητεία».

«Κατόπιν συνεργασίας που είχαμε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Καλογιάννη  ανακοινώθηκε σήμερα ότι υπεγράφη απόφαση για την έγκριση διάθεσης πίστωσης για τη δημοπράτηση του έργου 'Ολοκλήρωσης του τμήματος Αυχένας Αγκαθιά -Χαμέζι-Σητεία. Το έργο θα κατασκευαστεί με συγχρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ.

Σήμερα έχουμε μία θετική εξέλιξη. Ουσιαστικά με τη τωρινή απόφαση ξεμπλοκάρει ένα έργο ζωτικής σημασίας για το Νομό Λασιθίου ύστερα από πολύμηνη καθυστέρηση . Η σημερινή είδηση δεν είναι τυχαίο γεγονός παρά  αποτελεί προϊόν συστηματικής συνεργασίας   με τον αρμόδιο Υπουργό και τον Δήμαρχο Σητείας κ. Πατεράκη .

Η δρομολόγηση της δημοπράτησης του έργου στο αμέσως προσεχές διάστημα σηματοδοτεί μια νέα προοπτική για το Νομό μας και  την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Το έργο πλέον μπαίνει στη τελική ευθεία και  συμβάλει καθοριστικά σε νέους δρόμους ανάπτυξης για το Λασίθι μας.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News