default-image

Το βρέφος ζύγιζε 4 κιλά λέει η οικογένεια - κινείται νομικά

Κρήτη
Το βρέφος ζύγιζε 4 κιλά λέει η οικογένεια - κινείται νομικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω υποσιτισμού είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή για το θάνατο του βρέφους σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες .

Το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αύριο ενώ η μητέρα και η αδερφή του μελλοντικού της συζύγου  βρέθηκαν  σήμερα στο νεκροτομείο για να ενημερωθούν .

Όπως ισχυρίζεται η Νικολέτα Μπίμπα , κουνιάδα της μητέρας του άτυχου βρέφους, από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτει  ότι το μωρό είχε μώλωπες ή πληγές στο σώμα του διαβεβαιώνοντας ότι οι πληγές που έφερε ήταν από εγκαύματα τα οποία προήλθαν από τις πάνες που χρησιμοποιούσε . Η οικογένεια ισχυρίζεται ακόμη ότι το μωρό γεννήθηκε στον 7ο μήνα εκγυμοσύνης και ότι λίγο πριν ξεψυχήσει (34 ημέρων ) έφτασε να ζυγίζει 4 κιλά.

Η οικογένεια του αγοριού αντεπιτίθεται τονίζοντας  ότι θα κινηθεί νομικά εναντίων των γιατρών της Λέρου, καθώς όπως λέει  ακολούθησαν τις οδηγίες που μόνο αποτέλεσμα είχαν το θάνατο του βρέφους.  

Το μωρό το αγαπούσαμε όλοι σπεύδει να απαντήσει η κουνιάδα της μητέρας απαντώντας έτσι  σε όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν την μητέρα για αδιαφορία .

Η ίδια δεν διστάζει να πάει ένα βήμα πιο πέρα  και να απαντήσει στα σενάρια που ήθελαν τον στρατιωτικό αδερφό της να μη θέλει το παιδί της 24χρονης Μαρίας αναφέροντας ότι σκόπευαν να παντρευτούν . Τώρα όπως λέει ο αδερφός της  νοσηλεύεται λόγω ισχυρού σοκ που υπέστη από τον θάνατο του βρέφους .

Παραμένουν πάντως τα ερωτηματικά για το θάνατό του άτυχου βρέφους, υπόθεση που θα διερευνήσουν ιατροδικαστής, αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News