default-image

Επαγγελματίας στον ΟΦΗ ο Γιώργος Γιαγκιόζης

Αθλητισμός
Επαγγελματίας στον ΟΦΗ ο Γιώργος Γιαγκιόζης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιώργος Γιαγκιόζης συμπληρώνει από σήμερα και τυπικά την 3αδα των τερματοφυλάκων του ΟΦΗ, αφού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ, το οποίο έχει τριετή διάρκεια.

Ο νεαρός γκολκίπερ είναι «γέννημα θρέμμα» των τμημάτων υποδομής της ομάδας του Ηρακλείου και η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την σχετική εισήγηση του Γιάννη Πετράκη.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ στο πλαίσιο της στρατηγικής που έχει χαράξει για την αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου για τα επόμενα τρία χρόνια του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαγκιόζη που τα προηγούμενα δέκα χρόνια έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας. Ο Γιαγκιόζης που πήρε τη φανέλα με το νούμερο 23 έχει γεννηθεί στις 3-4-1995, αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και είναι διεθνείς τόσο με την Εθνική Παίδων όσο και με την Εθνική Νέων».

Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε σήμερα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και αμέσως μετά δήλωσε στο ofifc.gr τα εξής: «Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχισμένος που το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα. Υπέγραψα στην αγαπημένη μου ομάδα και νιώθω έτοιμος να ανταποκριθώ στις αυξημένες πλέον υποχρεώσεις που θα έχω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που είχα τα δέκα χρόνια που είμαι στην ομάδα, τους παράγοντες και φυσικά τον κ. Πετράκη που μου έδωσε αυτή την δυνατότητα να προωθηθώ στην μεγάλη ομάδα. Όλους αυτούς και όλους τους υπόλοιπους που με πίστεψαν, θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω μέσα από καθημερινή και σκληρή δουλεία. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και κυρίως τον πατέρα μου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μου και με συμβούλευε για κάθε μου κίνηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News