default-image

Παρεμβάσεις στο πάρκο Γεωργιάδη

Κρήτη
Παρεμβάσεις στο πάρκο Γεωργιάδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλάζει όψη ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα του Ηρακλείου, το πάρκο Γεωργιάδη, μετά τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται από τη δημοτική Αρχή του Ηρακλείου.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί νέα όργανα στις παιδικές χαρές, έχει ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του πάρκου και το κλάδεμα των δέντρων, ενώ έχει αντικατασταθεί στο σύνολό του το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού.

Επίσης νέα καλαίσθητα φωτιστικά με λάμπες οικονομίας και σχέδιο πλήρως εναρμονισμένο με το χώρο περιβάλλουν με ασφάλεια του περιπατητές, ενώ ειδικά ενδοδαπέδια φωτιστικά θα αναδεικνύουν τα μνημεία και το φυσικό περιβάλλον.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης μαζί με τον αντιδήμαρχο κ. Αριστείδη Μπολάκη επισκέφτηκαν σήμερα Τετάρτη το χώρο και διαπίστωσαν από κοντά τις μεγάλες αλλαγές στο ιστορικό αυτό πάρκο στο κέντρο της πόλης, με τον κ. Κουράκη να δηλώνει ότι αναβαθμίζεται ένας σπουδαίος χώρος αναψυχής και πρασίνου που μαζί με το πάρκο Θεοτοκοπούλου αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων Ηρακλειωτών αλλά και ξένων επισκεπτών και στα οποία αναπτύσσονται διάφορες δραστηριότητες.

«Αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής Αρχής», τόνισε ο κ. Κουράκης, «η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων σε νέους πνεύμονες πρασίνου αλλά και η συντήρηση των υπαρχόντων, και τους κάνουν περισσότερο οικείους, ασφαλείς και προσιτούς στους δημότες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News