default-image

Ο Κεχαγιάς στο τιμόνι της Εθνικής πόλο

Σπορ
Ο Κεχαγιάς στο τιμόνι της Εθνικής πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σάκης Κεχαγιάς θα είναι ο νέος Ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Μετά από την εισήγηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Διαθεσόπουλου ο Σάκης Κεχαγιάς θα πάρει τη θέση του Ντράγκαν Άντριτς που είχε αποχωρήσει τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Βοηθός του Έλληνα τεχνικού θα είναι Κώστας Βαμβακάρης.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής ο κ. Κεχαγιάς επισήμανε:

«Νιώθω μεγάλη χαρά, όπως είναι φυσικό. Νιώθω επίσης την υποχρέωση να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημήτρη Διαθεσόπουλο, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη η τιμή το ίδιο και η ευθύνη.

Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες στο τιμ της Εθνικής ομάδας, υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε υπεύθυνα, μεθοδικά και με μεγάλη θέληση, για το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κεχαγιά εξέφρασε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τονίζοντας πως είχε δείξει την αφοσίωσή του και τις φιλοδοξίες του στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

«Η Ομοσπονδία έχει εμπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους που έχουν δώσει δείγματα αφοσίωσης και αγάπης για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και φυσικά διαθέτουν φιλοδοξίες για διάκριση.

Η απόφαση μας αυτή συνάδει φυσικά και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία γενικότερα. Εύχομαι και στα δύο παιδιά καλή πορεία και καλές επιτυχίες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News