default-image

Επιστρέφει ο John Galliano

Life
Επιστρέφει ο John Galliano

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περίπου δύο χρόνια μετά το σάλο που είχε δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, ο ταλαντούχος σχεδιαστής μόδας επιστρέφει με μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Όλοι θυμόμαστε την αναστάτωση που είχε δημιουργηθεί μετά από ένα βίντεο που έδειχνε τον John Galliano να κάνει αντι-σημιτικά και ρατσιστικά σχόλια σε ένα καφέ της Γαλλίας. Μετά από αυτό το περιστατικό ο σχεδιαστής εκδιώχτηκε από τον οίκο Dior, στον οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής για αρκετά χρόνια, και έμεινε έξω από το χώρο της μόδας από τα μέσα του 2011 μέχρι σήμερα που ανακοινώθηκε το μεγάλο comeback του ταλαντούχου σχεδιαστή.

Ο John Galliano φαίνεται λοιπόν να βρήκε μια προσωρινή στέγη στον οίκο Oscar de la Renta. O ίδιος ο de la Renta δήλωσε πως είναι άδικο για το χώρο της μόδας να μην αξιοποιείται το ταλέντο του Galliano, και αποφάσισε να τον βοηθήσει να ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνίδι. «Με τον John γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και θαυμάζω το ταλέντο του. Θέλησα να του δώσω την ευκαιρία να επανεγκλιματιστεί στο περιβάλλον που του ταιριάζει και τον κάνει τόσο δημιουργικό», δηλώνει ο ιδρυτής του fashion brand.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής μόδας, που έγινε γνωστός για τις theatrical δημιουργίες του, με στοιχεία drama και ταυτόχρονα ρομαντικό χαρακτήρα, φαίνεται να έχει μετανιώσει για όσα είπε, αφού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είπα πράγματα που πλήγωσαν πολλούς ανθρώπους και έχω πονέσει γι' αυτό. Έχω εκφράσει και δημοσίως τη λύπη και τον πόνο μου για τα πράγματα που είπα και προσέβαλαν τους συνανθρώπους μου. Δεσμεύομαι να επανορθώσω!».

Δεν παραλείπει όμως να ευχαριστήσει και το φίλο του Oscar de la Renta για την ευκαιρία που του δίνει να επανέλθει δριμύτερος στο χώρο που τόσο αγαπάει. «Η στήριξή του και η πίστη που μου δείχνει με κάνουν να νιώθω ευγνώμων», δηλώνει ο Galliano. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η συνεργασία θα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες της δεκαετίας, αφού και οι δύο σχεδιαστές είναι οι καλύτεροι στο είδος τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News