default-image

Παραμονή Νικοπολίδη στον πάγκο

Ποδόσφαιρο
Παραμονή Νικοπολίδη στον πάγκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η παραμονή του Αντώνη Νικοπολίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι αυτή τη στιγμή το πιθανότερο "σενάριο" σε ότι αφορά τη "διάδοχη" κατάσταση μετά την απομάκρυνση του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι "ερυθρόλευκοι" περιβάλλουν με μεγάλη εμπιστοσύνη τον παλαίμαχο γκολκίπερ της ομάδας και όλα δείχνουν πως ο Νικοπολίδης θα είναι ο πρώτος προπονητής των πρωταθλητών, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Με δεδομένο άλλωστε ότι ο Μίτσελ φαίνεται πως έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό 1,5 εκ. ευρώ (τα διπλά απ' όσα έπαιρνε στη Σεβίλλη) και ο Μανθάνο ζητά επίσης πολλά χρήματα, οι πειραιώτες προσανατολίζονται στην επιλογή να συνεχίσει ο Νικοπολίδης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναφορικά τώρα με τον βοηθό που θα έχει ο παλιός άσος των "ερυθρόλευκων", υπάρχει η πληροφορία ότι στον Ολυμπιακό σκέφτονται την πρόσληψη του Τσέντομιρ Γιανέφσκι για συνεργάτη του Νικοπολίδη.

Ο Σκοπιανός που είχε εργαστεί για δύο χρόνια στου Ρέντη, επί εποχής Τροντ Σόλιντ, γνωρίζει την πίεση που υπάρχει στην ομάδα αλλά και τις απαιτήσεις και στο μεγάλο λιμάνι θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει τον Νικοπολίδη στη νέα προσπάθεια που ξεκινά.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News