default-image

Ζήτησε την αξιοποίηση της πρώην Γεωργικής Σχολής Αμπελούζου

Ηράκλειο
Ζήτησε την αξιοποίηση της πρώην Γεωργικής Σχολής Αμπελούζου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρης Αυγενάκης με τους κ.κ. Νεκτάριο Πομποδάκη, γεωτεχνικό και στέλεχος του Δήμου Γόρτυνας, και Αντώνη Πρινιανάκη, αντιδήμαρχο του Δήμου Γόρτυνας, σχετικά με την ανάγκη αξιοποίησης της πρώην Γεωργικής Σχολής Αμπελούζου στη Μεσαρά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων έγινε αναφορά στην επιτακτική ανάγκη αξιοποίησης της πρώην Γεωργικής Σχολής Αμπελούζου, με στόχο να συνεχίσει να προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση ανταποκρινόμενη  στις ανάγκες του σύγχρονου αγρότη, με απώτερο σκοπό  την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα. Επίσης τέθηκαν υπό συζήτηση και τα λειτουργικά προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η Επαγγελματική Σχολή Αμπελούζου, που καθιστούν δύσκολη την εύρυθμη λειτουργία της.

Κλείνοντας, υπήρξε κοινή δέσμευση για συνεχή επικοινωνία και συνεργασία προκειμένου να αποτραπεί η αναστολή λειτουργίας της ΕΠΑΣ Αμπελούζου και η μετεξέλιξή της σε χώρο εκπαίδευσης και έρευνας προς όφελος του πρωτογενούς τομέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News