default-image

Βέροια- Λεβαδειακός στις 19:30

Ποδόσφαιρο
Βέροια- Λεβαδειακός στις 19:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το παιχνίδι ανάμεσα στην  Βέροια και  τον Λεβαδειακό (19:30,Novasports2) κλείνει η 18η αγωνιστική  με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Άλλο στόχο στο πρωτάθλημα, αλλά κοινό στη μεταξύ τους αναμέτρηση έχουν οι δυο «μονομάχοι» της Δευτέρας (21/01). Η Βέροια, μετά τα τελευταία αποτελέσματα, ψάχνει την ευκαιρία να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να βάλει από κάτω της στον πίνακα τρεις ομάδες. Από την άλλη, ο Λεβαδειακός θέλει να διατηρηθεί στην πεντάδα και να μεγαλώσει τη διαφορά του από ομάδες που τον καταδιώκουν, ζητώντας την επιστροφή στις νίκες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην έδρα του την προηγούμενη εβδομάδα.

Με Καφέ η Βέροια

Η ομάδα της Ημαθίας δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού έχει καταφέρει να αποσπάσει ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη την προηγούμενη αγωνιστική και να νικήσει για το Κύπελλο, έχοντας τον Κόστλι ιδιαίτερα φορμαρισμένο. Τα καλά νέα για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι πως θα έχει στη διάθεσή του τον Παντελή Καφέ, όχι όμως και τον Γεωργιάδη που είναι τραυματίας κι έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή της Βέροιας: Λόπεζ, Κοτταρίδης, Γεωργέας, Καλί, Ορέστες, Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Καφές, Ολαϊτάν, Γκιγιέρμο, Κόστλι, Ιωάννου, Μπαργκάν, Μπάρμπας, Παυλίδης, Μάνος, Καλτσάς, Τζημογιάννης.

Χωρίς Ροτζέριο ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα και κυρίως έχουν αφήσει πίσω τους το πώς ήρθε αυτή. Πλέον, ο Γιώργος Παράσχος και οι ποδοσφαιριστές του κοιτάζουν το ματς που έχουν σήμερα και θέλουν το τρίποντο για να εδραιωθούν στην πεντάδα. Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Βασιλείου να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να μπαίνει στην αποστολή, κάτι που δεν κατάφερε ο Ροτζέριο κι έμεινε στη Λιβαδειά.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:Κυριακίδης, Κασμερίδης, Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Μαχαίρας, Μιλίεβιτς, Ακόστα, Ρομέου, Πόι, Πινέιρο, Βασιλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News