default-image

Απόπειρα απαγωγής σε νηπιαγωγείο της Μυτιλήνης

Ελλάδα
Απόπειρα απαγωγής σε νηπιαγωγείο της Μυτιλήνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αναμμένα  κάρβουνα κάθονται οι γονείς των μικρών παιδιών στη Μυτιλήνη, μετά την επιβεβαίωση από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ότι δύο άγνωστοι επιχείρησαν να παρασύρουν στο αυτοκίνητό τους δύο μικρούς μαθητές μόλις σχόλασαν από νηπιαγωγείο της πόλης!

Σύμφωνα  με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένα κόκκινο αυτοκίνητο μάρκας Mazda είχε σταματήσει έξω από το σχολείο και οι δύο επιβάτες του ρώτησαν τους πιτσιρικάδες που έβγαιναν αν συνοδεύονται και αν ήθελαν να τους μεταφέρουν εκείνοι. Όμως, οι μητέρες τους βρίσκονταν κοντά και αμέσως έβαλαν τις φωνές, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι να φύγουν βιαστικά!

Για  το περιστατικό ενημερώθηκε από τις μητέρες των δύο παιδιών την περασμένη Τετάρτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Μυτιλήνης, που κινητοποιήθηκε αμέσως τοποθετώντας αστυνομικούς έξω από τα σχολεία στη λήξη των μαθημάτων για να παρακολουθούν διακριτικά τυχόν ύποπτες κινήσεις, ενώ ερευνά και για τον εντοπισμό των επιβατών του ύποπτου αυτοκινήτου. Αλλά και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καλεί τις διευθύνσεις των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να συνοδεύονται οι μαθητές τους κατά την αποχώρησή τους.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News