Ειδήσεις

Η 'Αννα Βίσση επιστρέφει με τους "Δαίμονες"

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την περίφημη ροκ όπερα "Δαίμονες" του Νίκου Καρβέλα, σε λιμπρέτο του Σταύρου Σιδερά, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν με εντατικούς ρυθμούς και οι πρόβες. Ένα έργο πρωτοποριακό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα και έργο ζωής για τους δημιουργούς του, οι "Δαίμονες" άφησαν ανάγλυφο το μουσικό τους αποτύπωμα στη μνήμη των δεκάδων χιλιάδων θαυμαστών.

Για όσους τη λάτρεψαν παραμένει ορόσημο. Η ροκ όπερα, που αναστάτωσε τη μουσική σκηνή της εποχής της, παρουσιάζεται ανανεωμένη από ένα εξαιρετικό θίασο. Πάντα με τη μοναδική Άννα Βίσση ως βασίλισσα και Ροζάνα να ηγείται πολυμελούς ομάδας ηθοποιών και τραγουδιστών, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα και σκηνογραφική επιμέλεια του Μανόλη Παντελιδάκη, οι "Δαίμονες" προβλέπεται ότι θα γίνουν το καλλιτεχνικό γεγονός που θα συζητά όλη η Ελλάδα.

Είκοσι δύο χρόνια μετά το πρώτο και επιτυχημένο ανέβασμά τους, οι "Δαίμονες" εξακολουθούν να γοητεύουν και μας δίνουν ραντεβού στη σκηνή του "Παλάς" στις 22 Μαρτίου.Οι συντελεστές της παράστασης

Μουσική: Νίκος Καρβέλας

Λιμπρέτο: Σταύρος Σιδεράς

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας

Μουσική διεύθυνση: Αλέξιος Πρίφτης

Χορογραφίες: Ζωή Τατόπουλος

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη

Βοηθός σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ίστυ

Πρωταγωνιστούν:


Άννα Βίσση, Εβελίνα Παπούλια, Παναγιώτης Πετράκης, Νικόλαος Καραγκιαούρης, Μαρία Γράμψα.

Συμμετέχουν: Νικόλαος Ζιαζιάρης, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Κωνσταντίνος Τσερκάκης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Άρης Πλασκασοβίτης, Οδυσσέας Κωνσταντίνου, Λούης Γεωργίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Μαρίνα Σάτι, Λητώ Αμπατζή, Αγγελική Παρδαλίδου, Βίκυ Καρνέζη, Κασσιανή Λειψάκη, Ευγενία Λιάκου, Μάιρα Δώρου, Παυλίνα Ανδριοπούλου, Μάνος Κοπανάκης, Λευκοθέα Τσιουραμάνη.

Πηγή: zougla.gr

Σχόλια