default-image

7 tips για τέλεια χείλη

Γυναίκα & παιδί
7 tips για τέλεια χείλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρες την κατάλληλη απόχρωση κραγιόν για τα χείλη σου, μάθε πώς να καταφέρεις να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και άλλα έξυπνα τρικ για να έχεις πάντα εντυπωσιακά χείλη για… φίλημα.

1) Βρες το τέλειο κραγιόν.

Δεν ξέρεις πια απόχρωση να επιλέξεις; Απλά χαμογέλασε! Η απόχρωση που θα πρέπει να επιλέξεις είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα με το χρώμα του ρουζ σου. Μπορείς ακόμα να βάλεις ένα τόνο πιο σκούρο χρώμα κραγιόν αλλά σίγουρα όχι πιο ανοιχτό.

2) Μεγαλύτερη διάρκεια.

Για να μείνει σταθερό ένα κλασικό κραγιόν, που δεν έχει ματ υφή, φρόντισε πριν το απλώσεις στα χείλη σου να τα έχεις γεμίσει ελαφρώς, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν.

3) Φτιάξε glamorous σκιά με το κραγιόν σου.

Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε καλλυντικά. Μετέτρεψε οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν σε μοναδική γυαλιστερή σκιά για τα μάτια σου. Άπλωσε μικρή ποσότητα του κραγιόν στο χέρι σου. Έπειτα πάρε μια σκιά με glitter σε χρυσή απόχρωση και ανάμιξέ την με το κραγιόν. Με το δάχτυλό σου, εφάρμοσε τη σκιά που δημιούργησες στο κινητό σου βλέφαρο. Όχι μόνο έχεις μια μοναδική, λαμπερή απόχρωση αλλά η υφή του κραγιόν βοηθάει στο να μείνουν σταθερά τα γκλίτερ στο μάτι.

4) Δώσε σχήμα στα χείλη σου χωρίς να χρησιμοποιήσεις μολύβι.

Αφού έχεις βάλει το κραγιόν σου, επάλειψε ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ στο κέντρο τού πάνω χείλους σου. Έπειτα με το δάχτυλό σου άπλωσε πολύ καλά το κονσίλερ προς τα κάτω, τόσο ώστε να μην αλλοιώνεται η απόχρωση του κραγιόν.

5) Τέλεια nude χείλη.

Αρχικά άπλωσε μια σκιά στα χείλη σου σε ροζ παλ απόχρωση και έπειτα πρόσθεσε λίγη από την πούδρα σου για ματ αποτέλεσμα. Μπορείς να βάλεις και ένα διάφανο λιπγκλός για πιο εντυπωσιακό nude μακιγιάζ.

6) Έντονο χρώμα.

Για να αποκτήσεις τέλειο έντονο χρώμα στα χείλη σου σαν αυτό που βλέπεις στις διαφημιστικές καμπάνιες των διάφορων εταιριών καλλυντικών, φρόντισε πριν τοποθετήσεις το κραγιόν να έχεις περάσει μια στρώση make up και στα χείλη σου. Έπειτα βάλε το αγαπημένο σου κραγιόν.

7) Άσε το σημάδι σου.

Για να είσαι σίγουρη ότι το κραγιόν σου δε θα φύγει 10 λεπτά μετά την εφαρμογή του, ακολούθησε την εξής διαδικασία:

Άφησε το σημάδι σου βάζοντας ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στα χείλη σου. Έπειτα βάλε λίγο ακόμα κραγιόν και κάνε πάλι το ίδιο. Έτσι θα καταφέρεις να αφαιρέσεις τις περιττές λιπαρές ουσίες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των προϊόντων αυτών. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε χαρτί κουζίνας και όχι χαρτομάντιλο, το οποίο μπορεί να αφήσει ίχνη από χνούδια στα χείλη σου.

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News