default-image

Πίτσος και Μπουχαλάκης καλούν τον κόσμο…

Ποδόσφαιρο
Πίτσος και Μπουχαλάκης καλούν τον κόσμο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο, απευθύνουν ο Μηνάς Πίτσος και Ανδρέας Μπουχαλάκης στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Είμαστε στο σωστό δρόμο. Στην αρχή της χρονιάς δεν πίστευαν πολλοί ότι θα έχουμε αυτή την πορεία. Από τη μεριά μου όμως νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε και 4 με 5 βαθμούς ακόμη, πάντα σύμφωνα με την εικόνα που έχουμε δείξει στα παιχνίδια. Βέβαια, είναι ακόμα νωρίς, καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι νέα και μέσα από τη δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα πράγματα», τονίζει ο  έμπειρος αμυντικός των κιτρινόμαυρων και συνεχίζει:

«Σίγουρα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι δύσκολο. Μπορεί ο αντίπαλος να έχει μείνει χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα, ωστόσο έχει δυναμική και καλούς παίκτες. Επίσης, θέλει να αλλάξει τις εντυπώσεις έπειτα από το αποτέλεσμα με τη Νίκη Βόλου. Εμείς αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή τη νίκη.

Θα γίνει καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδας και ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να το παρακολουθήσει και να μας βοηθήσει με το χειροκρότημα του, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του  μεσοεπιθετικού  του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη:

«Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας είναι αρκετά καλή. Σε πολλά παιχνίδια έχουμε συνδυάσει την ουσία με το θέαμα και αυτό είναι σημαντικό και για τους φιλάθλους μας και γενικότερα για το ποδόσφαιρο.

Την Δευτέρα δίνουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναιτωλικός. Εμείς έχουμε στόχο τη νίκη, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι, ιδιαίτερα όταν αγωνιζόμαστε στο Παγκρήτιο Στάδιο. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να καταφέρουμε να νικήσουμε.

Θα είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τα τους αφιερώσουμε μια σπουδαία νίκη».

Τα αγωνιστικά

Ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του Εργοτέλη. Στο τελευταίο μέρος οι παίκτες έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Δωματάς (προληπτκά) και Πλουσής (ενοχλήσεις στη γάμπα). Ατομικό πρόγραμμα σε αυξημένους ρυθμούς έκανε ο Χρυσοφάκης.

Αύριο η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 15.30 και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News