default-image

"Απόδοση ευθυνών και όχι μικροκομματικές συμπεριφορές"

Κρήτη
"Απόδοση ευθυνών και όχι μικροκομματικές συμπεριφορές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση στους δημοσιογράφους σχετικά με την Συζήτηση για τη Σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για Ποινική Ευθύνη Υπουργών για την διαχείριση της «λίστας Λαγκάρντ»:

«Δεν περιποιούν τιμή για όλο το πολιτικό σύστημα, τα όσα εξελίχθησαν εχθές το βράδυ στο Κοινοβούλιο, με αφορμή τις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθηθούν για τη Σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη «λίστα Λαγκάρντ».

Την ώρα που η κοινωνία ζητά άμεση τιμωρία και Δικαιοσύνη, κάποιοι εξακολουθούν να προτάσσουν τα ψηφοθηρικά τους οφέλη με κάθε είδους επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Είναι βέβαιο, ότι η νέα γενιά πολιτικών αλλά και η Νέα Δημοκρατία ως εγγυητής της Κυβέρνησης Ευθύνης, οφείλουμε να κινηθούμε γρήγορα, συνετά και κυρίως με υπευθυνότητα, τηρώντας απαρέγκλιτα τις όποιες προβλεπόμενες από το Σύνταγμα διαδικασίες. Ο στόχος μας πρέπει να είναι η απόδοση ευθυνών και η άμεση αξιοποίηση των οικονομικών στοιχείων που έχουν προκύψει ή που θα προκύψουν.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε εις το όνομα μικροκομματικών τακτικίστικων συμπεριφορών, να επαναληφθούν σκηνές όπως οι χθεσινοβραδινές. Όλοι μας επιβάλλεται να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στο χώρο που βρισκόμαστε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News